KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Występy świąteczne

Dzieci z grupy Kotki, Misie i Biedronki przygotowały dla Rodziców świąteczno - zimową inscenizację.
Najmłodsze Biedroneczki pięknie przywitały zimę piosenką „Przyszła zima biała”. Misie jako wirujące śnieżynki i sople lodu zaczarowały przedszkole nastrojowym tańcem do utworu Walking in the Air.  Kotki wcieliły się w role zwierzątek - wiewiórek i zajączków, którym tęskno już do wiosny i rozgrzały salę energicznym tańcem ze śnieżnymi kulami.
Występy zakończyło wspólne śpiewanie kolęd i piosenek świątecznych oraz poczęstunek przygotowany przez rodziców.

Występy Motylków i Słoneczek odbyły się w iście świątecznej atmosferze. Wokalno - taneczne pokazy przy dźwiękach znanych piosenek o tematyce świątecznej podbiły serca zaproszonych gości.
Ciepły, rodzinny klimat podtrzymało wspólne śpiewanie kolęd i pyszny poczęstunek.

Pokazy wokalno- taneczne dzieci z grupy Krasnoludki i Smerfy pozwoliły nam zatrzymać się na chwilę w szale świątecznych przygotowań i pomyśleć o tym co ważne. Dzieci przygotowały inscenizację o przyjaźni, magicznych słowach oraz serdeczności wobec drugiego człowieka. Po przedstawieniu przyszedł czas na pyszny poczęstunek w iście rodzinnej atmosferze. 

Pszczółki i Zajączki zaprosiły rodziców na przedstawienie pt. „Fabryka Świętego Mikołaja”. Zgromadzeni goście mieli okazję przyglądać się zmaganiom zapracowanych elfów, które pomagały choremu Mikołajowi w przygotowaniach do świąt. Zajączkom, które wcieliły się w role elfów ostatecznie udało się uratować święta, dzięki czemu każde grzeczne dziecko może liczyć na prezent pod choinką. Najmłodsi wychowankowie przedszkola pięknie zaprezentowali się śpiewając piosenkę o Mikołaju. Spotkanie zakończył pyszny poczęstunek przygotowany przez rodziców.

To jednak nie koniec niespodzianek. Po każdym występie na dzieci i ich rodziny czekały poczęstunek przygotowany przez rodziców oraz upominki przygotowane przez dzieci.
Zgromadzeni goście otrzymali od przedszkolaków ręcznie ozdabiane pierniczki.

Dziękujemy za miło spędzony wspólnie czas.