KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

Biedronki

Godziny pracy w grupie:

8.30 - 16.30

Nauczyciele grupy
Aleksandra Bąk
Aleksandra Niedzieska
Olga Skolimowska

Personel obsługowy
Aneta Mularzuk

Pszczółki

Godziny pracy w grupie:

8.00 - 16.30

Nauczyciele grupy
Iwona Kosek
Katarzyna Rybacka

Personel oddziałowy
Anna Kamińska

Motylki

Godziny pracy w grupie:

8.15 - 17.00

Nauczyciele grupy
Monika Bożek
Karolina Lichocka - nb
Barbara Mikuła
Jadwiga Zabielska

Personel obsługowy
Agnieszka Sokołowska

Słoneczka

Godziny pracy w grupie:

7.45 - 16.30

Nauczyciele grupy
Dorota Karpińska
Beata Kasperkiewicz
Renata Kosierkiewicz - nb
Anna Zakrzewska

Personel obsługowy
Jolanta Śmietanka

Misie

Godziny pracy w grupie:

pn., wt., śr., pt. 7.00 - 16:25
czw. 7.00 - 16.30

Nauczyciele grupy
Justyna Gębusia - Duda
Maria Gmyz

Pomoc nauczyciela
Karolina Nogal - pomoc do opieki indywidualnej nad dzieckiem

Personel obsługowy
Małgorzata Majchrzak

Smerfy

Godziny pracy w grupie:

pn., wt. 7.45 - 17.00
śr., czw., pt. 7.30 - 17.00

Nauczyciele grupy
Anna Mozga
Martyna Lipińska - nb
Maria Przyłuska

Personel obsługowy
Lucyna Chmielewska

Krasnoludki

Godziny pracy w grupie:

8.30 - 16.30

Nauczyciele grupy
Monika Popławska
Olga Skolimowska

Personel obsługowy
Patrycja Dziedzic