KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

Biedronki

Godziny pracy w grupie:
7:00 - 17:00

Nauczyciele grupy
mgr Iwona Momont
lic. Aleksandra Niedzieska

Pomoc nauczyciela
Aneta Mularzuk

Personel obsługowy
Anna Fiedorczyk

Pszczółki

Godziny pracy w grupie:
pn. 8:30- 15:30
wt. 8:30 - 16:00
śr., czw. 8:00 - 16:00
pt. 8:00 - 15:30
Po godzinach pracy w grupie Pszczółek dzieci przechodzą do grupy łączonej w sali Biedronek.

Nauczyciele grupy
mgr Aleksandra Bąk
mgr Iwona Kosek

Pomoc nauczyciela
Anna Kamińska

Personel oddziałowy
Patrycja Sobol

 Misie

Godziny pracy w grupie:
7:00 - 17:00

Nauczyciele grupy
mgr Justyna Gębusia - Duda
mgr Maria Gmyz

Pomoc nauczyciela
Karolina Nogal - pomoc do opieki indywidualnej nad dzieckiem

Personel obsługowy
Beata Krasińska

Kotki

Godziny pracy w grupie:
pn., wt. 8:30 - 15:30 (po godz. 15:30 dzieci przechodzą do grupy łączonej)
śr., czw., pt. 8:30 - 17:00

Nauczyciele grupy

mgr Maria Przyłuska
mgr Katarzyna Rybacka
mgr Anna Zakrzewska

Personel obsługowy
Agnieszka Sokołowska

Zajączki

Godziny pracy w grupie:
8:30 - 15:30
Po godz. 15:30 dzieci przechodzą do grupy łączonej.
Nauczyciele grupy
mgr Dorota Karpińska
mgr Iwona Kosek

Pomoc nauczyciela
Małgorzata Majchrzak

Personel obsługowy
Jolanta Śmietanka

Smerfy

Godziny pracy w grupie:
7:00 - 17:00
Nauczyciele grupy
mgr Anna Mozga
mgr Martyna Lipińska - nb
lic. Marlena Nowak

Personel obsługowy
Lucyna Chmielewska

Krasnoludki

Godziny pracy w grupie:
7:00 - 17:00
Nauczyciele grupy
mgr Monika Popławska
mgr Olga Skolimowska

Pomoc nauczyciela
Aleksandra Rybarczyk

Personel obsługowy
Halina Żuber

Motylki

Godziny pracy w grupie:
pn., wt., śr., 8:30 - 17:00
czw. 7:00 - 17:00
pt. 8:10 - 17:00
W godzinach porannych dzieci schodzą się w sali Słoneczek.

Nauczyciele grupy

mgr Karolina Kowalska - nb
lic. Agnieszka Pietrzak
mgr Jadwiga Zabielska

Personel obsługowy
Teresa Skowrońska

Słoneczka

Godziny pracy w grupie:
pn. 7:00 - 16:30
wt. 7:00 - 17:00
śr. 7:00 - 16:30
czw. 8:30 - 16:30
pt. 7:00 - 15:30
Po godzinach pracy w grupie Słoneczka dzieci przechodzą do grupy łączonej w sali Motylków.

Nauczyciele grupy
Ewa Jedynak - Bit
mgr Beata Kasperkiewicz
lic. Renata Kosierkiewicz - nb

Personel obsługowy
Elżbieta Flaga