KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

Grupa I Słoneczka

Godziny pracy w grupie:

7.00-17.00

Nauczyciele grupy
Beata Kasperkiewicz
Karolina Lichocka

Pomoc nauczyciela
Aneta Mularzuk

Personel obsługowy
Joanna Rumińska

Grupa II Pszczółki

Godziny pracy w grupie:

8.30-16.30

Nauczyciele grupy
Iwona Kosek
Katarzyna Rybacka

Personel obsługowy
Patrycja Dziedzic

Grupa III Wiewiórki

Godziny pracy w grupie:

8.30-16.20

Nauczyciele grupy
Anna Mozga
Aleksandra Niedzieska

Pomoc nauczyciela
Anna Kamińska

Personel obsługowy
Agnieszka Zielińska

Grupa IV Żabki

Godziny pracy w grupie:

8.00-16.00

Nauczyciele grupy
Dorota Karpińska
Martyna Lipińska
Anna Zakrzewska

Pomoc nauczyciela
Agnieszka Jakubow

Personel obsługowy
Anna Fiedorczyk

Grupa V Kotki

Godziny pracy w grupie:

8.00-16.30

Nauczyciele grupy
Justyna Gębusia - Duda
Maria Gmyz
Bożena Muniak

Pomoc nauczyciela
Karolina Nogal

Personel obsługowy

Grupa VI Zuchy

Godziny pracy w grupie:

8.00-17.00

Nauczyciele grupy
Maria Przyłuska
Jadwiga Zabielska

Personel obsługowy
Agnieszka Sokołowska

Grupa VII Biedronki

Godziny pracy w grupie:

7.00-17.00

Nauczyciele grupy
Monika Popławska
Olga Skolimowska

Personel obsługowy

Małgorzata Ciok