KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Przegląd plastyczny

W ramach projektu „Piękna Nasza Polska cała” w Przedszkolu 427 „Kraina Radości" został zorganizowany przegląd plastyczny pod hasłem „Moje ulubione miejsce w Polsce”. Prace na przegląd można było dostarczać od 1 do 20 grudnia 2018 r. Wpłynęło 20 prac plastycznych.
W przeglądzie udział wzięli:
1. Kałek Weronika grupa Smerfy
2. Stykowski Henryk grupa Smerfy
3. Jachimska  Kaja grupa Krasnale
4. Kostela Ariana grupa Krasnale
5. Kowalczyk Emilia grupa Misie
6. Krzemińska Wiktoria grupa Misie
7. Leszczyńska Patrycja grupa Misie
8. Mirkowska Anna grupa Misie
9. Mroczek Piotr grupa Misie
10. Niedziołko Emilia grupa Misie
11. Rocztejn Aleksander grupa Misie
12. Rutkowski Oskar grupa Kotki
13. Woronowicz Jan grupa Kotki
14. Kucharska Adrianna grupa Zajączki
15. Stasiak Nina grupa Zajączki
16. Wons Leon grupa Zajączki
17. Biskup Celina grupa Sowy
18. Gmyz Zofia Grupa Sowy
19. Krzemiński Franciszek grupa Sowy
20. Bobczuk Alicja grupa Motylki
Spośród zgromadzonych prac wyróżniono trzy, charakteryzujące się dużą pomysłowością i artyzmem.
Wyróżnienia:
1. Stykowski Henryk
2. Niedziołko Emilia
3. Gmyz Zofia

Za udział w przeglądzie  wszystkim dzieciom zostały rozdane nagrody i upominki
Koordynator
Justyna Gębusia- Duda